亚洲精品久久,国产仑乱无码内谢,久久人妻无码一区二区,国产尤物在线视精品在亚洲,国产不卡一区不卡二区,亚洲黄色成人,蜜臀亚洲AV永久无码精品老司机,欧美老少配性行为,免费人成视频网站在线,蜜桃视频免费高清观看在线播放

1. How does the customer choose the cable waterproof connector?

Answer: It mainly depends on the number of holes in the customer's panel or cabinet. Secondly, it depends on how thick the cable diameter is.


2. How to choose the right bayonet range?

Answer: For example: M20 * 1.5 (4-8) and M20 * 1.5 (6-12), a customer's cable is 6 ~ 7mm, the best choice is M20 * 1.5 (4-8); cable For 8mm, M20 * 1.5 (6-12) should be selected.


3. What are the advantages of waterproof cable joints?

A: Multiple cables can be integrated in one outlet at the same time, reducing costs.


4. What are the common processing materials of the company?

Answer: Brass, stainless steel (SS304 and SS316), steel (20 #, A3), plastic


5. How is the surface treatment of the product?

Answer: Nickel plating, chrome plating, color zinc plating, pickling, blackening, etc.


6. Does it support customer product customization?

A: It can be customized, and you need to provide detailed drawings, technical requirements, material descriptions and other information.


7. What are the general parts of a cable waterproof joint? What material?

Answer: nut-seal ring-core sleeve-main body-O-ring (flat washer) -nut

Nut, body, nut material: brass / stainless steel / plastic

Sealing ring, O-ring (flat washer) Material: Nitrile, Silicone rubber

Core sleeve material: PA66


8. What are the common thread specifications?

Answer: M system, PG system, G system, NPT system


9. How to choose the suitable length plate type for short and long threads?

Answer: The short thread is suitable for the opening of the thin machine wrench or the equipment with internal thread;

The long thread is suitable for the opening of the thick machine.


10.Product application area?

Answer: Lighting equipment, electric locomotives, machine tool machinery, automobile manufacturing, communications equipment, oil fields, shipbuilding, etc.


11. What are the product distribution methods, and which transport cooperation units are there?

Answer: Jiangsu, Zhejiang and Shanghai: Yuantong Express; Foreign Province: Debang Express; Invoice Mail: SF

12.Type of lettering tool for the product?

Answer: Character roller, laser marking machine


13.Product delivery date?

A: Order before 3pm, the spot will be shipped the same day; Order after 3pm, the spot will be shipped the next day; conventional product companies have a lot of spot, except custom products, please contact customer service for details.


国产精品中文字幕一区 | h动态图男女啪啪27报gif| 春色校园亚洲愉拍自拍| 亚洲蜜臀av乱码久久| 国产精品中文字幕综合| 亚洲欧美日韩精品中文乱码| 午夜寂寞视频无码专区| 国产成人永久免费视频| 一个人看的视频在线| 亚洲国产欧美日韩一区二区 | 一片内射视频在线观看| 免费人成视频在线观看网站| 欧美老少配性行为| 亚洲精品中文字幕一区二区三区| 性色av一区二区三区人妻| 香港一级毛片免费看| 丝袜老师办公室里做好紧好爽| 国产在线视频精品视频| 国产精品自在线拍国产手机版| 国产熟女老阿姨毛片看爽爽 | 亚洲欧美激情四射在线日| 欧美日韩国产在线成人网| 国产在线观看黄| 欧美日韩中文亚洲另类春色| 成人国产精品一区二区网站公司| 69成人网| 亚洲AV成人无码久久精品四虎| 亚洲天堂伊人久久a成人| 亚洲国产一区二区精品| 在线观看欧美一区二区三区| 国产真实偷乱视频| 丰满熟妇hd| 国产精品成人av电影不卡| 成人福利一区二区视频在线 | 国产一区二区三区色老头| 国产亚洲精品美女久久久m| 永久免费无码国产| 欧美成人精品三级网站下载| 虎白女粉嫩尤物福利视频| 亚洲国产欧美国产综合一区| 无码人妻丰满熟妇区毛片18|